maatwerk in informatieve websites….
Facebook
Twitter
LinkedIn
SOCIALICON

Bouwen voor Wie?

Ik bouw uitsluitend informatieve websites.

Dat zijn dan websites voor particulieren, voor verenigingen, voor hondenkennels, voor hondenfokkers, voor catteries, voor stichtingen, voor bedrijven en voor allerlei andere gegadigden en instellingen.

Voor bedrijven zijn dat dan  productinformatieve-websites zonder een webshop.

Dus opdrachten voor websites met een webshop neem ik niet meer aan.
Dat is voor mij namelijk een gepasseerd station omdat er ontzettend veel (na)werk en onderhoud inzit en ik de interesse daarin heb verloren en ….. ik heb me gespecialiseerd !!

Mijn doelgroep is daarmee wel kleiner geworden, maar absoluut niet oninteressanter.
Ik ervaar juist het Integendeel!

Door mij te specialiseren op de informatieve kant van site-building ontmoet ik nu vele interessante mensen met vele interessante bezigheden. En dat levert juist een scala aan variaties op bij het bouwen van websites.
En dat is ontzettend fijn “werken”.

Een kleinere doelgroep stelt mij ook in staat (onder het genot van een lekker kopje koffie of thee) veel tijd vrij te maken voor voorlichting bij mij thuis over de te bouwen website, maar ook ruim voldoende tijd voor instructie om een website-eigenaar te leren hoe hij/zij de site zelf kan bijhouden
Daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om kieskeurig te zijn om te beslissen voor wie ik ga bouwen.
Bovendien geeft die keuze mij ook de ruimte om voldoende tijd voor mezelf vrij te houden, hetgeen ik absoluut nodig heb.